lunes, 18 de septiembre de 2023

Noceà


Autor: Ricard Efa

Editorial: Mai Més

En un futur on l’augment del nivell del mar ha desfigurat Europa, l’oceà tal com el coneixíem ha desaparegut: és el Noceà. La societat, governada per la dictadura neoliberal de Systema, viu submergida sota continus conflictes socials. Arribada a l’adolescència, l’Atari ha pres una decisió: venjar la seva mare, morta per la policia quan ella era petita.

Serà l’inici d’una vida dedicada a la justícia social, però també de l’amistat amb la Tika, una altra òrfena revoltada.

L'autor

Ricard Fernández va néixer a Sabadell l’any 1976, on fa classes a l’escola Joso, i fa vint anys que firma els còmics que dibuixa amb el sobrenom d’Efa. Ha publicat amb algunes de les editorials de còmic més rellevants del mercat francobelga (Dupuis, Lombard, Delcourt, Vents d’Ouest, Futuropolis…), tant en col·laboració amb guionistes (Regis Hautière, Denis Lapière, Olivier Jouvray, Aurélien Ducodray, Salva Rubio) com amb guions propis. Alguns dels seus títols han estat traduïts en una desena de països, i l’any 2018 va rebre una nominació als Eisner Awards per Monet, nòmada de la llum. 


Ha publicat a les pàgines de Cavall Fort, l’Ara, Spirou, ImageDoc, Sàpiens i Volata, entre d’altres. Ha dirigit els sis primers números de la revista de còmics local Paper de Ceba. Fa soroll amb el seu grup Misèria, crida a Twitter (@Ricardefa) quan s’enfada i procura educar bé els seus fills.

No hay comentarios:

Publicar un comentario