lunes, 18 de septiembre de 2023

Constel·lacions


Autor: Quim Torres

Editorial: Babulinka Books

La Nit és nova a l’institut. No li agrada. S’hi avorreix i s’hi sent sola. Però l’Arnau, un jove savi astrònom, ha llogat les golfes de casa i ara viu amb ella i la seva mare. La Nit se sent perduda i l’Arnau coneix el llenguatge dels estels. Junts inventaran llegendes per a noves constel·lacions i trobaran la clau que obre totes les portes.

Una novel·la màgica que estableix connexions entre informació sobre estels, constel·lacions, mites grecs i llegendes amb la història de la protagonista anomenada Nit. Al llarg de les 190 pàgines, la Nit viurà una gran aventura, esbrinarà per què té un pare absent, redescobrirà la mare i coneixerà l’amistat veritable. Entendreu la història del seu passat i per què, de vegades, mirant al cel, podem trobar respostes a moltes de les preguntes que ens fem.

Constel·lacions és un viatge, una aventura, una història de pèrdua i de descobriments. On la família veritable, també, és la que nosaltres escollim.

L'autor

Va néixer a Castellserà. És un apassionat de l’art d’explicar històries a través del dibuix. Des de l’any 2011 viu a Barcelona, on ha cursat un postgrau d’il·lustració a l’escola Eina. El seu treball com a il·lustrador s’ha publicat en diverses editorials dins i fora del territori nacional. Actualment compagina la il·lustració editorial amb la creació de tallers en què utilitza el dibuix com a eina d’autoconeixement.


Constel·lacions és la seva primera obra literària com a escriptor. També ha estat el creador de les il·lustracions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario