jueves, 16 de mayo de 2019

David Lozano, guanyador del Premi Menjallibres amb ‘Desconeguts’


L'Auditori Eduard Toldrà va acollir dimecres l'acte de cloenda del Premi Menjallibres, en el que s'ha donat a conèixer el títol i l'autor guanyador, que ha estat ‘Desconocidos’, de David Lozano, i que va competir amb els altres dos finalistes: ’50 coses sobre mi’ de Care Santos i ‘Invisible’ d’Eloy Moreno. Els tres autors van visitar Vilanova i la Geltrú durant el curs per fer un intercanvi d'impressions amb l'alumnat participant. Alumnes que, durant el mes d'abril, van poder votar la lectura que més els havia agradat i decidir, així, el guanyador d'aquesta segona edició.

L'acte de cloenda ha servit també per lliurar els premis als participants del Concurs de booktràilers. S'hi han presentat 19 vídeos realitzats per un total de 45 alumnes, que han rebut diversos premis gràcies als col·laboradors amb el Premi Menjallibres: el Gran Teatre del Liceu, el Museu del Ferrocarril i Rodalies Renfe, Spring Projeccions (responsables de la programació de cinema del Círcol Catòlic) i la plataforma FilminCat.

Així, Luc Linares Fordham i Helena Martínez Mur, de l'Escola El Cim, s'han endut el premi al booktràiler Més Creatiu; Anna Calderón, Judit Ramírez i Aina Monserrat, de l'Escola Pia, el premi al Millor Guió; i Montse Palacios, Óscar Serrano, Marina Arias, Alícia Hernández, Berta Ferrer i Oriol Pascual, de l'Escola Pia, el Millor booktràiler. També s'ha lliurat un premi especial per a aquesta Escola per haver fet el millor vídeo.

L'acte ha acabat amb la signatura de llibres i fotografies amb el guanyador David Lozano.

Aquesta segona edició del Premi Menjallibres manté la valoració positiva de la primera i ha augmentat el nombre d’alumnes participants. Es tracta d’una iniciativa molt ben rebuda per part dels centres educatius i del seu alumnat: no només han participat tots els centres d'educació secundària de la ciutat, sinó que també s'han omplert totes les places que s'oferien.

Àlbum de fotografies de la cloenda: Lliurament del Premi Menjallibres

No hay comentarios:

Publicar un comentario