miércoles, 2 de mayo de 2018

Acte de cloenda de la 1a edició del Premi Menjallibres

Dimecres 9 de maig, a les 11 hores, l’Auditori Eduard Toldrà acollirà l’acte de cloenda del Premi Menjallibres en el que es donarà a conèixer el títol i l’autora guanyadora del Premi Menjallibres 2017-2018. En el mateix acte també es lliuraran els premis del Concurs de Booktràilers entre els alumnes participants.

A aquest acte assistiran les tres autores finalistes i s’anunciarà el nom del títol guanyador i de la seva autora. Recordem que les tres obres seleccionades pel grup promotor del Premi Menjallibres van ser:

- L'expedició del doctor Balmis, de Maria Solar i editat per Bromera, que ens va visitar el mes de gener.
- Wofgang (Extraordinari), de Laia Aguilar i editat per Columna, que ens va visitar el mes de febrer.
- Selfies al cementiri, de Ma. Carme Roca i editat per Barcanova, que es va visitar el mes de març.

Paral·lelament es farà el lliurament dels premis del Concurs de Booktràilers, al que s’han presentat 15 vídeos realitzats per un total de 30 alumnes. Per aquests premis es compta amb la col·laboració de Filmin, Gran Teatre del Liceu, el Museu del Ferrocarril i Rodalies Renfe i d’Spring Projeccions (responsables de la programació de cinema del Círcol Catòlic).

La valoració d'aquesta primera edició és molt positiva, destacant la bona rebuda que ha tingut la iniciativa per part dels centres educatius i del seu alumnat, acomplint totes les expectatives inicials: no només hi participen tots els centres d'educació secundària de Vilanova i la Geltrú sinó que també s'han omplert totes les places que s'oferien.

El Premi Menjallibres és una iniciativa del Servei d'Educació de l'IMET i la Regidoria de Cultura (mitjançant la Xarxa Municipal de Biblioteques) amb la voluntat de fomentar la lectura i els hàbits lectors d'aquest alumnat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario