viernes, 26 de enero de 2018

L'escriptora María Solar obre el cicle de trobades del premi Menjallibres

El cicle de trobades amb les escriptores finalistes del Premi Menjallibres 2018 es va obrir amb la María Solar, autora del llibre " L'expedició del doctor Balmis", amb el qual opta al premi.


El 24 de gener va tenir lloc, al Teatre Principal, la trobada entre la Maria Solar i 324 alumnes de primer i segon de secundària d'instituts i centres concertats que, voluntàriament, han volgut participar en aquest projecte.



Amb aquesta trobada, l'alumnat ha tingut el privilegi de poder compartir i interactuar amb l'escriptora, escotant les seves explicacions, resolen dubtes, inquietuds i curiositats que els hi hagi sorgit un cop llegit el llibre.

Aquest és un dels tres llibres seleccionats com a finalistes al Premi Menjallibres, juntament amb "Wolfgang", de Laura Aguilar i "Selfies al cementiri", de Mari Carme Roca que es trobaran, també, amb l'alumnat, el mes de febrer i març, respectivament.

Un cop llegits els tres llibres finalistes i fetes les trobades amb les seves escriptores, els alumnes valoraran i votaran el llibre que més els hi ha agradat. El mes de maig sabrem quin ha estat el llibre guanyador.

Èxit de participació
La iniciativa ha estat molt ben rebuda per part dels centres educatius i del seu alumnat, acomplint totes les expectatives doncs participen en Premi tots els centres de secundària.

El Premi Menjallibres és una iniciativa del Servei d'Educació de l'IMET i la Regidoria de Cultura (mitjançant la Xarxa Municipal de Biblioteques) amb la voluntat de fomentar la lectura i els hàbits lectors d'aquest alumnat.

Àlbum de fotos

No hay comentarios:

Publicar un comentario