lunes, 18 de septiembre de 2023

Omni


Autor: Jaume Valor

Editorial: Llibres del delicte

Una colla d'amics ha de fer una missió en un joc online per recuperar l'herència que els pares li van deixar a l'Àlex, mentre també resolen alguns misteris a la vida real.

L'acció i l'oci de tot el planeta s'han traslladat al món virtual d'Omni, una empresa que ho controla pràcticament tot. Ara tothom té un avatar i, per tant, una doble vida; la del carrer i la de la xarxa.

L'Alex és la filla òrfena dels inventors d'un dels jocs més populars d'internet, Roman Steampunk. Quan algú assassina l'advocat que administra la fortuna de la noia, ella haurà de buscar la seva herència amagada dins el joc, però no ho podrà fer sola. Haurà de recuperar l'amistat dels intruders, una colla d'amics aficionats als jocs online.

L'autor

Jaume Valor (Barcelona, 1965) és aficionat a explicar històries des que va arribar al planeta. Arquitecte i professor universitari, és autor de Les causes invisibles (Spècula) i de la trilogia La República Pneumàtica formada per Ball de serps (Penguin-Random House, Cruïlla-SM i Saga-Egmont), Els quatre confins (Cruïlla-SM i Saga-Egmont) i El puny del teixidor (Saga-Egmont). Ha estat guardonat en diferents premis literaris: UPC de ciència-ficció, Escriptura ràpida de Sabadell, Inspiraciència-CSIC, Associació Catalana de Guionistes-Mercat Audiovisual de Catalunya i Biennal de Barcelona, entre d'altres. També ha participat en la creació de llibres amb realitat augmentada i en experiències de narrativa transmèdia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario