viernes, 22 de julio de 2022

L’assassina de Venècia


Autor: Pol Castellanos

Editorial: Estrella Polar

Venècia, 1914. La Carla Herzog, a punt de complir 14 anys, descobreix que té el poder de preveure desgràcies futures poc abans que es produeixin. El seu pare, un home molt ric i poderós i amb una mentalitat molt estricta, l'acusa de bruixeria i la tanca en un reformatori. Una nit, la Carla aconsegueix escapar juntament amb dos companys. Junts s'escaparan a diversos llocs d'Europa buscant un misteriós llibre que conté la resposta sobre els seus poders, mentre la policia de Venècia la busca acusant-la falsament d'assassinat. Mentrestant, esclata la Primera Guerra Mundial...

L'autor

Pol Castellanos Mayós va néixer a Barcelona el 7 de juny de 1991. És graduat en Estudis Literaris per la Universitat de Barcelona i màster en Creació Literària per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment combina l'escriptura amb la docència. 


El 2019 va debutar amb L'impostor de Viena (Estrella Polar), premi Alba al Millor llibre fantàstic per a joves en català. El 2021, L'assassina de Venècia (Estrella Polar) va guanyar el premi Ramon Muntaner i, recentment, ha estat nominada als premis Llibreter i Protagonista Jove.

No hay comentarios:

Publicar un comentario