viernes, 22 de julio de 2022

Diferente


Autor: Eloy Moreno

Editorial: Ediciones B

I si la única cosa normal fos ser diferent? Aquesta novel·la reivindica i lluita per valors importants a la nostra societat a través d'una trama plena d'enigmes i sorpreses. Una història que parla de la diferència i la normalitat, dos conceptes que potser no estan reflectits com el lector s'espera. 

L'autor

Eloy Moreno Olaria (Castelló de la Plana, 12 de gener de 1976) és un escriptor valencià que s'ha donat a conèixer després de la publicació de la seva primera novel·la, titulada El bolígrafo de gel verde, traduïda al català com El bolígraf de tinta verda. També ha escrit diversos relats curts en castellà. Amb un d'ells, La cama creciente, va aconseguir guanyar el II Concurs de Relat Curt 2008 organitzat pel Casal Jove de Castelló en la categoria de 19 a 35 anys. 


A més a més, escriu articles d'opinió al seu blog Tercera Opinión, que va ser guardonat amb el premi de millor blog a la 2a edició d'’1 año en 1 post" de la web Atrápalo. Les seves darreres publicacions han estat Junts: contes per a contar entre dos i Cuentos para entender el mundo, publicats el 2021, a l’igual que Diferente.

No hay comentarios:

Publicar un comentario