lunes, 19 de octubre de 2020

Hores salvatges, de Jordi Sierra


Hores salvatges

Jordi Sierra i Fabra

Editorial: Tàndem

L'Aureli prepara la selectivitat reclòs a casa, mentre la seva família gaudeix d'unes vacances a París. Intenta concentrar-se en l'estudi, però es distreu en veure uns individus d'aparença sospitosa rondant per la urbanització. Un d'ells truca a la porta i l'informa que busquen una boja perillosa que s'ha escapat del sanatori on estava internada. En tancar-se de nou, l'Aureli descobrirà que no està sol: una jove, presumiblement la fugitiva, s'ha introduït a la casa. Aviat, el noi descobrirà que Marijka, la jove fugada, té una història molt diferent a explicar, ja que s'ha escapat del proxeneta que vol obligar-la a prostituir-se.

L'autor

Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) és un dels autors més llegits a l’Estat espanyol i Llatinoamèrica. Ha estat candidat al Premi Andersen i guanyador del Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil, del Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil, del Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, i del ‘Cervantes Chico’, entre molts altres. 


En Bromera ha publicat Somnis trencats, Els focs de la memòria, Solituds de l’Anna i El somriure del diable, per a joves, i L’escola i El dia que en Gluck va arribar a la Terra, per als més petits.