lunes, 15 de octubre de 2018

Llibre finalista 2018-19: Desconocidos


Desconocidos

David Lozano

Editorial: EDEBÉDues vides que es creuen de matinada a través de les xarxes. Aviat donaran el pas següent: una cita a cegues. No obstant, trobar-se amb un desconegut sempre comporta riscos. Perquè tothom amaga secrets...Un cadàver: el cos d'un noi, desfigurat per la violència de la caiguda. Una vida jove arruïnada per sempre, una mort que suscita més preguntes que respostes.

L'autor

Llicenciat en Dret i amb estudis en Filologia Hispànica, ha exercit com a advocat i en l'actualitat compagina l'escriptura i la docència amb la seva labor com a guionista per a algunes productores espanyoles. En 2006 va obtenir el XXVIII premi Gran Angular de literatura juvenil amb la novel·la “On sorgeixen les ombres” i en 2018 el Premi Edebé Juvenil amb la novel·la “Desconeguts”, de la modalitat infantil de la qual va quedar finalista amb la seva obra “El lladre de minuts” dos anys abans. Col·labora com a coguionista en l'adaptació al cinema de “El Viatger”, primera part de la seva trilogia gòtica “La Porta Fosca”. Té obra publicada en onze països.

A més de publicar diversos relats i articles en premsa, ha col·laborat en diferents jornades vinculades amb la literatura, com la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic), Aragó Negre, Festival Celsius o BookFever. Actualment coordina el programa de rutes literàries “LeerAragón”.