lunes, 15 de octubre de 2018

Llibre finalista 2018-19: Desconocidos


Desconocidos

David Lozano

Editorial: EDEBÉDues vides que es creuen de matinada a través de les xarxes. Aviat donaran el pas següent: una cita a cegues. No obstant, trobar-se amb un desconegut sempre comporta riscos. Perquè tothom amaga secrets...Un cadàver: el cos d'un noi, desfigurat per la violència de la caiguda. Una vida jove arruïnada per sempre, una mort que suscita més preguntes que respostes.

L'autor

David Lozano, autor de literatura juvenil, creador de l'exitosa trilogia "La Puerta Oscura" i guanyador del XXVIII Premi de Literatura Juvenil Gran Angular de la Fundació SM amb la novel.la "Donde surgen las sombras".

Va néixer l'any 1974. És llicenciat en Dret i té estudis de Filologia Hispànica. Durant un temps va exercir d'advocat però ho va deixar per ser professor de batxillerat. Ha participat, també, com a actor en diversos curtmetratges i col.labora amb la cadena de televisió ZTV: durant dos anys va dirigir i presentar el programa "Depredadors" i després es va fer càrrec del programa divulgatiu "En pocas palabras".