martes, 13 de marzo de 2018

El 15 d'abril finalitza el termini per participar al concurs de booktrailers


L'alumnat inscrit al Premi Menjallibres té al seu abast una iniciativa complementària al Premi a través de la qual poden prendre part activament i donar via lliure a la seva creativitat. Parlem del concurs de booktràilers.

Els booktràilers són peces audiovisuals que s'utilitzen per promocionar un llibre fent servir tècniques audiovisuals, cinematogràfiques i publicitàries, amb la missió de captar l'atenció del lector.

Les persones participants al concurs de booktràilers del Premi Menjallibres poden optar a diferents premis, com ara subscripcions a la plataforma Filmin, entrades al cinema del Círcol Catòlic o al Liceu, o un lot de bitllets de tren per anar a Barcelona en companyia.

Els requisits per poder participar al concurs són els següents:

1. Està inscrit en l’edició 2017/18 del Premi Menjallibres.
2. Fer un ‘booktràiler’ sobre un dels tres títols triats per aquest curs: L’expedició del Doctor Balmis, Wolfgang (Extraordinari) o Selfies al cementiri.
3. Comunicar-ho al professorat de referència del centre corresponent i enviar un correu electrònic a premimenjallibres@gmail.com informant de la participació.

El termini per lliurar els booktràilers al concurs finalitza el 15 d’abril de 2018, i les condicions que han de reunir les obres per poder participar són:

- Creat de forma individual o grupal.
- Basat en un dels llibres que opten al Premi Menjallibres.
- Amb una durada màxima de 120 segons.
- Ha de ser inèdit i no haver-se presentat a cap altre concurs.
- Cal publicar-lo a Internet (Youtube), en obert i accés al públic.

Els booktràilers rebuts es premiaran en base a tres categories: millor booktràiler, millor guió i el booktràiler més creatiu. La comunicació dels guanyadors i el lliurament dels premis es farà coincidint amb la gala dels Premis Menjallibres que tindrà lloc el dimecres 9 de maig a les 11 hores a l’Auditori Eduard Toldrà.

El Premi Menjallibres és una iniciativa del Servei d'Educació de l'IMET i la Regidoria de Cultura, mitjançant la Xarxa Municipal de Biblioteques, amb la col·laboració, per al concurs de booktràilers, de la plataforma Filmin, Liceu, Museu del Ferrocarril / Rodalies de Catalunya, i Spring Projeccions.

Si voleu veure alguns exemples de booktràilers, us proposem la següent llista de reproducció: exemples de booktràilers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario