jueves, 11 de enero de 2018

L'escriptora Maria Solar arriba a Vilanova


El cicle de trobades amb les autores finalistes del Premi Menjallibres s'obre amb la visita, el dia 24 de gener, de la Maria Solar, autora de  L'expedició del doctor Balmis(Edicions Bromera, 2017) la qual opta al Premi Menjallibres 2018.


Aquest dia l'escriptora es trobarà amb més de 300 alumnes i lectors  de 1r i 2n d'ESO dels centres públics i concertats de Vilanova i la Geltrú que participen, voluntàriament, en el Premi Menjallibres.
L'expedició del doctor Balmis és un dels llibres seleccionats com a finalista, juntament amb Selfies al cementiri, de Mari Carme Roca i Wolfgang, de Laia Aguilar, que visitaran l'alumnat entre els mesos de febrer i maç, abans de les votacions.
Aquesta és una iniciativa del Servei d'Educació de l'IMET i la Regidoria de Cultura (mitjaçant la Xarxa Municipal de Biblioteques) amb la voluntat de fomentar la lectura i els hàbits lectors de l'aquest alumnat. Al llarg del curs escolar, l'alumnat llegirà els tres llibres finalistes, assistirà a les trobades amb les escriptores, valorarà cadascuna de les lectures i, finalment, votarà el llibre que més li ha agradat.
Èxit rotund de participació

La iniciativa ha estat molt ben rebuda per part dels centres educatius i del seu alumnat, acomplint totes les expectatives doncs no només hi participen tots els centres d'educació secundària de Vilanova i la Geltrú sinó que també s'han omplert totes les places que s'oferien.

No hay comentarios:

Publicar un comentario