viernes, 22 de julio de 2022

Vint-i-set dinosaures


Autora: Teresa Muñoz 

Editorial: Estrella Polar

El Nil fa un temps que no està bé. Li costa concentrar-se a l'escola, i amb els amics i companys la cosa tampoc no rutlla gaire, a excepció del Roc, el seu millor amic, i de la seva gossa Lily, que sempre li fa costat. Ja fa més d'un any que va morir el seu pare i des d'aleshores tot ha empitjorat. De vegades pensa que s'ha tornat boig, sobretot quan parla amb el Mazzy, el robot que té a mig muntar a sobre de la taula, o quan veu monstres a la seva habitació i llavors es concentra en les enganxines de dinosaures que té a la paret per superar el mal tràngol. Se'n sortirà amb tot plegat?

L'autora

Teresa Muñoz (Barcelona, 1974) és llicenciada en Filologia Catalana i Màster en Gestió Cultural per la UB. Ha treballat com a editora a Edicions 62, Editorial Empúries, Viena Edicions i Grup Edebé. També imparteix classes de català, de narrativa, i d'oficis de l'edició, i tradueix llibres. 


L'any 2014 va publicar la seva primera novel·la, Com si fos ahir, i la va seguir Des del balcó, al 2017, totes dues a Ara Llibres. Ha publicat també una biografia de Josephine Baker, i una recreació del mite del rei Artur a RBA. Vint-i-set dinosaures és l'última novel·la que ha escrit i la primera que publica a Estrella Polar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario