viernes, 22 de julio de 2022

Ànima negra


Autora: Elisenda Roca 

Editorial: Bambú

El pare de la Marina s'ha mort i ella ha de viatjar des de Londres fins a Barcelona per rebre una misteriosa herència. Resolent diferents enigmes amagats en els llocs més insospitats de la ciutat, la Marina descobrirà un secret que canviarà la seva vida per sempre. Però una ombra perillosa l'amenaça... T'apuntes al joc?

L'autora

Elisenda Roca és periodista, escriptora i directora teatral (Barcelona, 1963). Ha dirigit, produït i presentat programes de ràdio i televisió. En l’actualitat, és la veu del mític programa Saber y Ganar a La 2 de TVE. Col·labora als programes de ràdio No es un día cualquiera de RNE, a El Balcó de SERCatalunya i a El Món a RAC 1


Entre els nombrosos premis que ha rebut al llarg dels seus quaranta anys dedicada al món de la comunicació i la cultura destaquen l’Òmnium Cultural de Ràdio, el Premi Ondas de Televisió i el Premi Butaca de Teatre. Fa vint-i- vinc anys que escriu per a petits i joves. Els seus contes i novel·les han estat traduïts a catorze idiomes. 


Les seves darreres publicacions han estat Ànima Negra (Ed. Bambú, 2022), Tu i jo. La família creix (Ed. Combel, 2022) i El conte de les emocions (Edebé, 2022).

No hay comentarios:

Publicar un comentario