viernes, 1 de octubre de 2021

Nascuts per ser Breus


Autor: Toni Mata

Editorial: La Galera


Al cel, un comptador indica que la població mundial està a punt d'arribar al seu límit, els 10.000 milions. Tothom treballa de pressa perquè saben que el suburbi menys productiu serà llaurat de dalt a baix. Tothom serà anihilat. 


L'única manera de fugir per sempre de la llaurada i deixar de ser un Breu és convertir-se en un Etern i entrar a Ciutat Eterna, on es pot perllongar la vida indefinidament injectant-te una cura. 


En Hunter creu que ha trobat una escletxa per resistir les llaurades i infiltrar-se a la ciutat, tot destruint un sistema que els condemna a ser esclaus o adob.


Nascuts per ser Breus és una distopia que ens situa en una societat cruel però reconeixible. Una història coral on els personatges s'han d'enfrontar a dilemes morals que els posaran a prova. Podran canviar el món o els passarà pel damunt?

L'autor

Toni Mata (Sabadell, 1982) és escriptor, guionista, creador de formats de televisió i monologuista. Ha estat guionista de BFN, El Hormiguero, Còmics i Juego de Niños, entre molts altres. Ha escrit i participat en diversos programes de Catalunya Ràdio i COM Ràdio. És autor o coautor d'una desena de llibres, entre els quals destaquen Alienació mental transitòria (Premi Caterina Albert de Narrativa Breu), Momentos poco estelares de la Humanidad, Guía Vaughan de Historia. Segunda Guerra Mundial, La Constitució segons Benegre.cat. Nascuts per ser Breus és la seva primera incursió fora de la comèdia i ha estat mereixedora del Premi Joaquim Ruyra 2019.

No hay comentarios:

Publicar un comentario