viernes, 1 de octubre de 2021

La marca del lleó


Autores: Núria Pradas Andreu, Glòria Sabaté i Marín

Editorial: Fanbooks

València, 1406. Les campanes toquen a morts. El sabater Pere Sanchís ha passat a millor vida. Una mica després, un genet galopa a tot vent pel camí ral que du a Barcelona. És una noia de setze anys, Alamanda, la filla del sabater. Al cap d’una estona, deté la muntura per canviar-se. Quan s’ha vestit de noi i s’ha amagat els cabells, mira per darrera vegada la ciutat que la va veure néixer. No massa lluny, una ombra misteriosa observa l’escena atentament... En plena Barcelona medieval, l’Alamanda intentarà complir la missió secreta que li va encarregar el seu pare i que l’enfrontarà al perillós món de les bruixes.

Les autores

Va ser escrivint obres de teatre com la Núria Pradas (Barcelona, 1954) es va endinsar en el món de la literatura. Va publicar el seu primer llibre, Sol d’hivern, l’any 1995, i iniciava així la seva tasca literària en el món de la literatura infantil i juvenil. Des d’aleshores no ha parat de publicar, des de llibres adreçats als més petits i relats per a adolescents fins a novel·les d’ambientació històrica destinades al públic adult.


Glòria Sabaté (Barcelona, 1971) és doctora en Filologia i professora a la Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona. Autora de diversos estudis acadèmics sobre literatura medieval, entre els quals destaca el llibre Més enllà de la cort: els lectors potencials del Curial e Güelfa (2019), compagina la seva activitat docent amb l’escriptura. La filla de Lilith (2016) va ser la seva primera novel·la.

No hay comentarios:

Publicar un comentario